3ds Max. Kreiraj svoju sobu

Glavna / Moduli / 3ds Max. Kreiraj svoju sobu

3D Max je softver za trodimenzionalno modeliranje, vizualizaciju dizajna, kreiranje i animaciju igara, koji aktivno koriste stručnjaci u filmskoj i televizijskoj industriji, kao i programeri igara virtuelne stvarnosti.

Na kursu će se deca upoznati sa svim mogućnostima ovog moćnog programa: sa oblicima, sa teksturom, sa vizuelnim efektima, sa osvetljenjem, sa tehnikama kombinovanja računarske grafike i stvarnog videa. Na kraju modula, vaše dete neće samo dizajnirati prvu volumetrijsku razglednicu, već će stvoriti i trodimenzionalni fotorealistični model sobe iz snova.

Rezervišite mesto

3D Max je jedan od najboljih programa za rad sa 3D grafikom i arhitektonskom vizualizacijom. Sadrži impresivan broj funkcija koje pomažu u stvaranju neverovatnih projekata i po složenosti i po realizmu. Nezamenljiv je pomoćnik dizajnerima, dekoraterima i maketarima. Modul „3D Max. Kreiraj svoju sobu iz snova “u školi KIBERone daće deci osnovna znanja i veštine 3D modeliranja, teksturiranja i vizualizacije objekata, zahvaljujući kojima neće samo razvijati svoje kreativne sposobnosti.

Specifičnosti modula „3D Max. Kreiraj svoju sobu iz snova“

Kurs je namenjen učenicima koji se nikada ranije nisu bavili 3D grafikom, a biće zanimljiv onima koji su već stekli osnovno znanje o trodimenzionalnom modeliranju i žele da saznaju sve nijanse stvaranja megarealističkih slika. Naši napredni nastavnici upoznaće učenike sa algoritmima i trikovima koji će program učiniti lakšim i manje energetski zahtevnim. Ovaj modul će biti dobar početak na putu rada u IT kompanijama kao 3D modeler ili vizualizator.

Svaka lekcija u SajberŠkoli je zanimljiva i uzbudljiva. Više od 80% časa posvećeno je vežbanju. Deca će lako savladati metode rada sa aplikacijom 3D Max, naučiti kako na različite načine stvarati i animirati geometriju, prilagođavati materijale, nanositi teksture, postavljati osvetljenje itd. Razumeće logiku programa, naučiti mnogo nijansi za produktivniji rad, što će im omogućiti da u bliskoj budućnosti ispune narudžbe i zarade veliki novac.

Kurs „3D Max. Kreiraj svoju sobu iz snova“ obuhvata:

• upoznavanje sa svrhom i mogućnostima, prednostima i nedostacima programa;

• proučavanje pravila ispravnog modeliranja;

• rad sa osnovnim komandama, interventnim tasterima i tasterima za upravljanje objektima;

• pravila za kreiranje, pomeranje i skaliranje trodimenzionalnih modela, postavke osvetljenja scene;

• stvaranje animacije;

• vizualizacija sobe, modelovanje nameštaja i enterijera, svetiljki i dekorativnih elemenata;

• proučavanje tekstura mapa i algoritama za kreiranje i primenu različitih materijala (staklo, voda, drvo, beton, trava, kamenje, zavese, lišće, mermer, metal, plastika);

• uvoz preuzetih modela u unutrašnju scenu, kreiranje scena pomoću gotovih modela;

• upoznavanje sa skrivenim trikovima i tajnim metodama rada sa programom;

• kreiranje video prezentacija.

Znanja i veštine stečeni usled polaganja modula mogu se koristiti u budućnosti u oblasti 3D modeliranja i 3D štampanja, stvaranja VR ili panoramskih scena, u dizajnu enterijera i eksterijera.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK