Kreiranje landing stranice. Tilda

Glavna / Moduli / Kreiranje landing stranice. Tilda

Modul će uvesti koncept "landing-a" (Web stranica na koju osoba „sleti“ nakon što klikne). Deca će naučiti glavne karakteristične aspekte landing stranice sa web lokacije, naučiti kako da koriste osnovne konstruktore odredišnih stranica i kreirati svoju prvu odredišnu stranicu.

  • Trajanje modula — 1 mesec
Rezervišite mesto

Da li je nemoguće odvojiti dete od pametnog telefona ili tableta? Modul „Izrada web stranice za 24 sata. Landing stranica na Tilda” u međunarodnoj SajberŠkoli KIBERone pomoći će mu da usmeri svoju strast u pravom smeru. Čak će i prvaci bez veština dizajna i kodiranja moći da koriste ovaj moćni konstruktor za kreiranje atraktivnih veb stranica sa jednom stranicom i spektakularnih landing stranica.

 

Specifičnosti modula „Stvaranje sajta. Landing na Tilda“ u SajberŠkoli

Tilda je graditelj veb stranica i savršen alat za brzo kreiranje landing stranice. Za rad u njemu nije potrebno poznavanje programskih jezika, jer su svi veb resursi stvoreni od nekoliko stotina gotovih blokova-modula, a postavke se vrše pomoću miša i tastature.

Tilda ima oko 500 šablona za različite veb lokacije, a na ovoj platformi možete implementirati bilo koji resurs: od jedinstvene landing stranice, sajta sa vizitkartom, veb lokacije i bloga do prodavnica na mreži i informativnih portala. Za razliku od razvoja CMS-a, proces stvaranja veb stranica i landing stranica na Tildi se pokazao mnogo lakšim, plus što ne zahteva nikakve dodatne troškove. Ali rezultat je impresivan.

Nastavu u SajberŠkoli KIBERone izvode kreativni mentori sa solidnim iskustvom u oblasti IT tehnologija i sposobni da pronađu zajednički jezik sa decom. Obrazovni proces čini 80% praktičnih časova u kojima deca ne samo da uče šta je odredišna stranica, kako funkcioniše i po čemu se razlikuje od stranice sa jednom stranicom, već uče da:

• sastave dizajn stranice, izabrati boje, fontove i slike kako bi se održao jedan stil;

• dizajniraju i pokrenu landing stranice za konverziju;

• razmisle o strukturi, prilagode se i umetnu HTML kod;

• dodaju tekst, fotografije, interaktivne slike ili video zapise u nekoliko klikova;

• „upakuju“ landing stranicu sa onlajn ćaskanjem, sistemima za analizu, obrascem za registraciju ili povratnu informaciju, prihvatanjem plaćanja na mreži, interaktivnim mapama, vremenskim rokovima;

• instaliraju integraciju sa društvenim mrežama, mailing listama, povežu statistiku, postave ciljeve, testiranje i SEO;

• urede, redizajniraju stranicu, promene naslov, izbrišu blokove.

Po završetku modula, učenici će moći samostalno da razvijaju web stranice sa jednom stranicom i landing stranice.

Ovaj modul će biti važan korak za vaše dete na putu do visoko plaćenog IT posla. Stečene veštine omogućiće mu da reši sve probleme u svom poslu ili zaradi na stvaranju web stranica, landing stranica, vizitkarti, korporativnih portala itd.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK