Svet trodimenzionalnih igara na Unity 3D

Glavna / Moduli / Svet trodimenzionalnih igara na Unity 3D

Unity razvojna platforma u realnom vremenu. 3D, 2D, VR i AR vizualizacija za igre, automobilsku i transportnu industriju, kinematografiju, animaciju, arhitekturu, inženjering i građevinsku industriju.

Unity 3D je popularan, zgodan i funkcionalan motor koji vam omogućava da kreirate visokokvalitetne šarene igre sa visokim nivoom 3D grafike. Unity 3D igre rade na najpopularnijim operativnim sistemima - Windows, OS X, Windows Phone, Android, Apple iOS, Linux, kao i PlayStation i Xbox.

Unity 3D koriste veliki programeri kompjuterskih igrica (Blizzard, EA, Wargaming itd), a na spisku igara, stvorenih na Unity, nalaze se Pokémon Go, Game Of Thrones: Seven Kingdoms i dr.

Dete će se upoznati sa mehanizmom za igre, njegovim funkcijama, naučiti kako nastaju računarske igre i 3D grafika, naučiti da koristi profesionalne alate koje koriste najveće međunarodne kompanije, i kreiraće svoju računarsku igru!

 

  • Trajanje modula — 3 meseca
Rezervišite mesto

U SajberŠkoli KIBERone u Beogradu, deca uče da stvaraju trodimenzionalne igre koristeći zgodan i funkcionalan Unity 3D engine. Vaše dete će gledati svet igre na nov način i verovatno će želeti da pređe iz pasivne korisničke uloge u kreativniji, kreativniji i uzbudljiviji proces stvaranja scenarija za okruženje igre i dodavanja novih funkcija u igru. Ovaj tromesečni modul će mlade igrače upoznati sa mogućnostima i funkcijama uređivača Uniti, položiti potrebno znanje i pružiti veštine za razvoj visokokvalitetne šarene igre sa visokim nivoom 3D grafike na Windows/Linux/Mac/Web platforme. Deca će naučiti kako stvarati ideje i stvarati koncept, likove i pejzaž, moći će da otklanjaju greške u igrama. Ovaj modul takođe uključuje predavanje C# programiranja i biće dobar početak za decu na putu do posla u obećavajućoj oblasti GameDev-a.

Specifičnosti obuke stvaranja igara na motoru Unity 3D

Trajanje modula „Svet trodimenzionalnih igara na Unity 3D“ u našoj SajberŠkoli za decu je 3 meseca. Za to vreme deca će savladati Unity 3D engine i naučiti kako da koriste profesionalne alate koje koriste najveći programeri računarskih igara. Savladaće principe dizajna igara, razvoja algoritama i upotrebe standardnih alata, uvežbati osnove i usavršiti postojeće veštine programiranja. Po završetku modula, svako dete će stvoriti svoju trodimenzionalnu igru sa prijatnom, sočnom grafikom, različitim lokacijama i kul nivoima za PC, iOS, Android, PlayStation ili Xbox platforme, a objaviće je i u digitalnoj prodavnici.

Modul za učenje stvaranja igara od nule u Unity 3D uključuje:

• poznavanje osnovnih metoda jezika C#;

• korak-po-korak proučavanje interfejsa i mogućnosti mašine za igre;

• rad sa trodimenzionalnom geometrijom, materijalima i teksturama;

• kreiranje likova, objekata i scena;

• rad sa kamerom;

• proračun osvetljenosti 3D-modela;

• odabir potrebnih zvukova iz biblioteka;

• primena post-efekata za konačnu obradu;

• uvoz i prikupljanje resursa, uklj. i animacije;

• pisanje kodova za organizovanje interakcije objekata u svetu igara.

Vaše dete će programiranju podučavati vodeći nastavnici velikih univerziteta u zemlji i visoko kvalifikovani radnici velikih IT kompanija. Neka vaša deca postanu uspešnija od svojih vršnjaka, jer igre razvijene u Unity -u mogu se zvanično objaviti i zaraditi na njihovoj prodaji.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK