PHP+SQL

Glavna / Moduli / PHP+SQL

Za one koji imaju svoju veb stranicu u HTML -u. Kontinuirani razvoj sopstvene veb stranice na novom nivou. Povezivanje programskog jezika PHP i sistema za upravljanje bazom podataka MySQL omogućava vam kreiranje zaista velikih i učitanih veb projekata, uključujući portale, pa čak i društvene mreže.

U učionici će deca učiti o svim karakteristikama jezika PHP, steći praktične veštine programiranja koje će biti korisne daleko od razvoja veba, naučiće kako da zaštite svoju veb lokaciju od hakovanja i neovlašćenog pristupa podacima.

 • Trajanje modula – 2 meseca
 • Broj časova u mesecu – 4, jednom nedeljno po 2 sata
 • Uzrast — 11+
Rezervišite mesto

SajberŠkola KIBERone uči decu od 11 godina i stariju koja već imaju osnovne veštine veb izrade i napravljen HTML sajt, kreiranju velikih i učitanih veb projekata (sajtova, portala i društvenih mreža), kao i njihovoj zaštiti od hakovanja. Tokom proučavanja modula „PHP + SQL. Razvijanje sopstvene web stranice “učenici će se upoznati sa veb programiranjem servera i posebnostima jezika PHP, naučiće kako da pišu skripte i kreiraju veb obrasce, naučiće čemu služi jezik SQL upita, naučiće da stvaraju i upravljaju bazama podataka, praviće upite, radiće sa sesijama i kolačićima.

 Specifičnosti modula „PHP+SQL. Izrada sopstvenog sajta“ u našoj SajberŠkoli

Trenutno je PHP relevantan alat za razvoj dinamičkih veb lokacija koje mogu komunicirati sa posetiocima. U SajberŠkoli KIBERone, zahvaljujući programu obuke prilagođenom percepciji dece, savladavanje ove teme je lako i zanimljivo.

Vodeći veb programeri velikih ruskih kompanija podeliće sa decom tajne stvaranja pouzdanih, upravljivih i relevantnih projekata na jednom od najpopularnijih jezika za veb aplikacije, kao i načine poboljšanja veb lokacija. U učionici će biti minimum teorije - 80% časa mladi programeri će se uroniti u savremeni PHP razvoj, upoznati sve prednosti i mogućnosti ovog dostojnog alata, pa im definitivno neće biti dosadno.

Vaše dete će steći fundamentalno, strukturirano znanje o potrebnim tehnologijama i razumevanje celog razvojnog ciklusa. To će mu omogućiti da odluči o izboru profesije već u srednjoj školi.

Modul “PHP + SQL. Izrada sopstvenog sajta“ počinje učenjem osnova PHP -a i glatko napreduje do upoznavanja sa pouzdanim i fleksibilnim sistemom upravljanja bazom podataka, sa strukturiranim jezikom upita MySQL. Po završetku kursa deca:

 •  znaće sve o dometu jezika PHP i upoznaće se sa njegovom osnovnom sintaksom;
 •  savladaće sintaksu programskog jezika SQL, skup komandi i operatora, naučiti osnove projektovanja strukture baze podataka i moći će da grade SQL upite;
 •  napisaće prve programe, naučiti kako povezati PHP skripte sa MySQL bazom podataka;
 •  moći će da kreiraju registraciju i autorizaciju na veb lokaciji, komentare, chat, blog, vesti, katalog proizvoda, CMS, sisteme rejtinga, sisteme za upravljanje odnosima sa korisnicima, integracije plaćanja i druge korisne čipove;
 •  naučiće da  rade sa sesijama i kolačićima, operacijama nad datotekama i moderiranjem podataka;
 •  znaće kako pravilno da skladišti lozinke i deli veb stranice na javne i privatne;
 • upoznaće se sa osnovnim metodama zaštite sajta i korisničkih podataka od hakovanja i neovlašćenog pristupa.
 • će ponoviti osnovne koncepte u programiranju - nizove i njihove tipove, promenljive i konstante, petlje, polimorfizam, enkapsulaciju, nasleđivanje i OOP;
 • naučiće kako da podese veb server za rad sa PHP -om, ugradi PHP skripte u HTML stranicu;

Vaše dete će moći da stvara prave projekte sa istim nivoom složenosti kao u IT industriji. To će proizvesti visok rezultat, za koji su kupci spremni dobro da plate, a u bliskoj budućnosti moći će da zarade svoj prvi ozbiljan novac.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK