Roblox Studio Uraditi sve što možete da zamislite

Glavna / Moduli / Roblox Studio Uraditi sve što možete da zamislite

Roblox je globalna platforma za stvaranje igara na mreži. Svaki korisnik može preuzeti Roblox Studio na svoj računar i kreirati svoje igre, likove i lokacije, postaviti ih na svoj profil. Platforma takođe ima svoju valutu za igre - Roblox, za koju možete kupiti robu i usluge u igrama.

  • Trajanje modula — 1,5 mesec
  • Uzrast 6-7 godina
Rezervišite mesto

U Prvoj međunarodnoj SajberŠkoli u Beogradu, deca od 6-7 godina uče da prave igre na najvećoj svetskoj interaktivnoj platformi Roblox. Nastavnici modula će decu upoznati sa alatima za kreiranje likova, zvukova, specijalnih efekata i virtuelnih svetova (igra). U učionici će mladi igrači steći veštine kodiranja, razumeti osnove stvaranja onlajn igara, izgraditi deo sopstvenog 3D univerzuma, moći će da usavrše svoju video igru i ovladati strategijama za uspešnu monetizaciju.

Roblox je idealan za početak ronjenja u svetu programiranja i sticanje prvog preduzetničkog iskustva. Obrazovni proces će biti zabavan, zanimljiv i uzbudljiv, ispunjen jedinstvenim igračkim iskustvima!

Specifičnosti obuke u Roblox Studio u SajberŠkoli KIBERone

Roblox Studio je najveća igračka platforma na svetu. To je odličan alat za razvoj mašte i online komunikaciju sa drugim igračima. U živopisnom Roblox okruženju, čak će i mlađi učenici moći da kreiraju igre za bilo koji savremeni uređaj. Rad u ovom uređivaču je zgodan, razumljiv i prilično jednostavan.

Za 1,5 mesec obuke, vaše dete će steći neprocenjivo iskustvo u kreiranju sopstvenog softvera i:

• steći će osnovne veštine u programiranju igara na jeziku Lua, nakon čega će mu biti mnogo lakše da savlada složenije multifunkcionalne module;
• moći će da strukturira kodove, razume principe razvoja algoritama i optimizacije projekata;
• ovladaće alatima za rad na ovoj platformi za igre, lično proceniti njene prednosti i nedostatke;
• naučiće stvarati avatare, modelirati likove, animirati ih, graditi objekte i aktivne prostore, menjati osvetljenje i opremati pejzaže;

 

moći će da otelotvore svoju kreativnost i razviju kreativne ideje u punopravnim mrežnim igrama;

  • naučiće objavljivati svoje igre, pa čak i zaraditi na njima monetizacijom ili stvaranjem + prodajom predmeta igre.

Obrazovanje u našoj sajber školi zasniva se na praksi (samo 20% je posvećeno teorijskim studijama, a 80% časa posvećeno je sticanju primenjenih veština u digitalnom okruženju). Efikasnu i zanimljivu prezentaciju materijala pružaju tutori modula Roblox Studio - to su vodeći univerzitetski nastavnici i iskusni zaposleni velikih IT kompanija. Uz njih deca dobijaju mnogo novih utisaka, znanja i emocija, biće im lakše da se udube u programsko okruženje, počnu sami da stvaraju igre i eksperimentišu oslanjajući se na sopstvenu maštu.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK