Pravljenje maski. Ekskluzivno od Snapchata

Glavna / Moduli / Pravljenje maski. Ekskluzivno od Snapchata

Pravljenje maski u SajberŠkoli je uzbudljivo praktično iskustvo u kojem deca komuniciraju, igraju se i uče da komuniciraju sa proširenom realnošću na popularnoj Snapchat aplikaciji.

Deca razvijaju kreativnost, logiku, istrajnost i fleksibilnost mišljenja. Naši nastavnici, koji su zaposleni u velikim IT kompanijama, objasniće i pokazati u praksi kako možete brzo i jednostavno nacrtati i animirati svoje kreacije, podeliti sa mladim programerima korisne savete i najnovije „radne“ savete za kreiranje različitih vizuelnih efekata i originalne maske za filtriranje.

Specifičnosti modula „Pravljenje maski. Ekskluziva odSnapchat»

Časovi o kreiranju virtuelnih maski i objekata proširene stvarnosti u KIBERone SajberŠkoli održavaju se u ugodnom okruženju. Ekskluzivni Snapchat modul za više platformi (za iOS i Android uređaje) se dopada svoj deci, bez obzira na njihov uzrast i prisustvo ili odsustvo iskustva u programiranju. Deca kreiraju i postavljaju maske, prolaze moderaciju i dobijaju Snapcode za deljenje sa prijateljima i porodicom na društvenim mrežama.

Program modula obuhvata sledeće pravce:

• učenje osnova vizuelnog programiranja i 3D modeliranja;

• upoznavanje i savladavanje interfejsa aplikacije Snapchat;

• rad sa ugrađenom funkcijom 3D Paint za crtanje maski sa elementima proširene stvarnosti i dodavanje natpisa;

• kreiranje AR-efekata pomoću jednostavnog i obećavajućeg alata Lens Studio, sa kojim rade profesionalni umetnici i programeri;

• stvaranje jednostavnih maski u obliku šminke, naočara za sunce, ušiju, tetovaža, 2D okvira, prozora u druge svetove, lebdećih okvira slika i složenijih 3D objekata;

• rad sa vizuelnim efektima koji primenjuju filter na celo područje slike, sa 2D i 3D projekcijama objekata, likova i objekata, sa interaktivnim AR sadržajem.

Po završetku modula, vaše dete će čak moći da učestvuje u takmičenjima iz Lens Studio Challenges. Osim toga, moći će samostalno razvijati AR efekte i AR sadržaj u zabavne svrhe i povećati broj pretplatnika, a takođe će znati da primeni znanje i veštine koje je steklo u komercijalne svrhe: kreira maske za blogere, brendove i druge klijente i da razvija jedinstveno oglašavanje.

Rezervišite mesto

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK