Magični Photoshop

Glavna / Moduli / Magični Photoshop

Modul je namenjen deci od 8 godina i adolescentima. Deca će se upoznati sa računarskom grafikom i njenim neverovatnim mogućnostima, savladaće osnovne alate Adobe Photoshop-a i steći jedinstveno iskustvo u digitalnoj obradi slika pomoću retuširanja i filtera. Naučiće da stvaraju lepe grafike i spektakularne kolaže, retuširaju portrete i pejzaže. Naši napredni mentori moći će da usmere energiju vašeg deteta u kreativan intelektualni prostor i otvore mu sjajan način da se izrazi!

Rezervišite mesto

Modul „Magični Photoshop“ za decu i adolescente u SajberŠkoli KIBERone odlična je prilika za savladavanje ovog popularnog programa od nule i postavljanje temelja za uspešnu karijeru. Program modula upoznaće decu sa karakteristikama korekcije digitalne fotografije i omogućiće im da brzo i efikasno obrade bilo koju fotografiju. Savladaće osnovne alate programa, naučiće nijanse rada u Photoshop-u sa retuširanjem, kolažima i animacijom, sa rasterskom i vektorskom grafikom, a na kraju će sastaviti portfolio svojih radova.

Specifičnosti modula „Magični Photoshop“ u SajberŠkoli KIBERone

Photoshop je najtraženiji alat u industriji računarske grafike koji vam omogućava da izvršite mnoge operacije, kao što su obrađivanje fotografija, stvaranje slika i logotipa. Obrazovanje u našoj SajberŠkoli prilagođeno je dečijoj percepciji, sav materijal je strukturiran i predstavljen sa sve većom složenošću.

Naši kreativni tutori, koji rade u velikim IT kompanijama i studijima za dizajn, otkriće tajne i suptilnosti rada sa alatima programa koji vam omogućavaju da poboljšate kvalitet fotografije. Oni će podeliti najbolje autorske prakse, zahvaljujući kojima će deca znati kako pravilno i lepo izravnati kožu, tonirati fotografiju, izabrati pravilan balans boja, poboljšati senke i svetla područja, obnoviti stare fotografije.

U toku učenja modula „Magični  Photoshop“ vaše dete će:

• učiti kako da napravi dobre slike sa pravom perspektivom samo;
• upoznati se sa programskim interfejsom i njegovim alatima;
• naučiti postavljati i obrađivati portretne fotografije i pejzaže;
• okušati se u digitalnom slikarstvu i stvaranju ilustracija;
• eksperimentisati sa bojama i oblicima, okvirima i tekstom, filterima i slojevima;
• savladati glavne tačke retuširanja portreta, naučiće da ugladi ton, ukloni nepotrebne elemente i nedostatke;
• pokušati da doda tekst na fotografiju, napravi tekstualne logotipe i naslove;
• pravi kolaže i dvostruku ekspoziciju sa različitih fotografija.

Ovaj modul promoviše razvoj pamćenja i pažnje kod dece, kreativno mišljenje i maštu, kognitivnu aktivnost, kao i osećaj sklada u boji i kompoziciji. Stečena znanja i veštine biće dovoljna deci i adolescentima ne samo da zanimljivo provedu slobodno vreme, već i da dobiju stabilan prihod.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK